Capaciteit op maat

Een hoge L-vormige locatie in de binnenstad of een grote rechthoek op uw bouwterrein: alles is mogelijk. ModuPark vormt zich naar uw behoefte aan parkeercapaciteit. U kiest de vorm, uitstraling, omvang en hoogte.

Afmetingen

De basismaterialen staan vast. Met die standaardelementen kunnen we elke vorm, hoogte en capaciteit realiseren. Een u-vorm, vierkant, rechthoek of een L-vorm. Met 1 parkeerdek of 6 verdiepingen. En heeft u tijdens of na de realisatie extra capaciteit nodig? Een verdieping of aanbouw is snel bijgeplaatst.

Ontwerp uw gevel

De basisconstructie en elementen zijn heel basic en functioneel. De gevel kunt u daarentegen de aankleding geven die u wenst. Denk aan een natuurlijke uitstraling met beplanting, bamboe of boomstammen. Of meer stads, met stalen elementen, glas of een canvasdoek. Bedrukt u een canvasdoek met reclame, dan kunt u zelfs een deel van uw investering terugverdienen. Onze ontwerpers denken graag met u mee.

Tijdelijk of permanent

De constructie is ontwikkeld om minstens 50 jaar mee te gaan. De meeste elementen zijn zelfs build for a lifetime, en hebben een veel langere levensduur. U kunt de parkeergarage daarom ook prima voor permanent gebruik inzetten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.