Over ModuPark

ModuPark staat voor modulaire parkeercapaciteit: een tijdelijke parkeergarage, die u in elke vorm, grootte en uitstraling kunt neerzetten.

Zit u in een groot binnenstedelijk reconstructieproject en komt u parkeerruimte tekort? Vraagt de bouw van uw nieuwe parkeervoorziening meer tijd dan verwacht? Dan is ModuPark een snelle en goede oplossing.

Modulair bouwpakket

De parkeergarage bouwen we met prefab betonnen en stalen elementen, in een uitgekiende robuuste constructie. We werken met grote betonnen overspanningen van 16 meter. Daardoor staan er geen kolommen in het zicht. Zo creëren we een aangename en sociaal veilige parkeervoorziening.

Gebruiksvriendelijk

Parkeerders hebben alle zicht en overzicht. De inrichting is intuïtief, met eenrichtingsverkeer en prettige hellingbanen zonder ‘wokkels’. U heeft brede parkeervakken van 2,5 meter, die haaks op de rijbaan staan. De constructie is open, waardoor er geen mechanische ventilatie nodig is. Dat scheelt weer in de exploitatie- of onderhoudskosten.

De voordelen van ModuPark

Circulair en duurzaam
De bouwmodules zijn build for a lifetime. Maar de constructie maakt het mogelijk dat u de garage slechts tijdelijk gebruikt. Na afloop demonteren we de garage volledig om hem elders weer opnieuw op te bouwen. Lees meer over duurzaamheid.

Customizable
U kiest de capaciteit, vorm of hoogte die u nodig heeft. Van 1 tot 6 verdiepingen hoog, tijdelijk of permanent. En of u nu reclamedoek of bamboe wilt: elke gevelafwerking is mogelijk. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw parkeerbehoefte. Meer over uw keuzemogelijkheden.

Snelle bouw, lage kosten
In 3 maanden kan hij al staan, van fundering tot en met oplevering. Door die snelheid zijn er weinig manuren en materieel nodig. Dat beperkt de kosten enorm, en houdt de overlast beperkt. Meer over snel bouwen.

Slim financieren
Koop (met terugkoop), huur of lease: u beslist wat het best in uw project en budget past. Ook kunnen we direct afspraken maken over terugkoop. De bouwmodules hebben een hoge restwaarde, de afschrijving is beperkt. Lees meer over slimme financiering.