Slim financiëren

Net als de bouwkundige constructie, is ook de financiering van ModuPark flexibel. U kiest voor koop, huur of lease. Uniek is dat u zelfs kunt kiezen voor gegarandeerde terugkoop of voor volledige exploitatie door één van onze samenwerkingspartners.

De keuze voor de financieringsconstructie is afhankelijk van uw wensen:

  • Met een leaseconstructie profiteert u van een minimale startinvestering, maar is de garage na afloop van de leasetermijn wel uw eigendom;
  • Kiest u voor huur, dan kiest u voor voorspelbare kosten. Na afloop van de huurperiode leveren wij het terrein weer schoon aan u op;
  • Met een koop- en terugkoopregeling houdt u de vaste kosten laag en in eigen hand. Ook dan krijgt u een schoon terrein terug.

Advies op maat

Wij adviseren u graag over de beste financieringsconstructie voor uw project. Met onze jarenlange ervaring denken we met u mee. Ook over manieren waarop u uw investering terugverdient. Bijvoorbeeld met gevelreclame op uw garage, advies over de beste betaalmethode voor parkeerders of hoeveel parkeerkosten u kunt vragen.

Bij specifieke vragen schakelen wij onze partners in. Zo zijn we aangesloten bij Parkeer Netwerk Nederland en Vexpan en werken we samen met diverse leveranciers.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.