Snelle realisatie

Met de prefab betonnen en stalen elementen bouwen wij in 3 maanden tijd een complete parkeergarage. Zonder betonstort of laswerk. Tel daarbij op dat u geen aannemer of constructeur nodig heeft. En dat u kunt rekenen op een kort vergunningsproces. 

Inclusief de werkvoorbereidingstijd van 3 maanden, bent u in een half jaar klaar. In deze korte tijd is een volwaardige parkeergarage met honderden parkeerplaatsen gerealiseerd. Die snelle realisatie betaalt zich dubbel en dwars terug. Zo hebt u slechts een korte periode van overlast. En met minder mankracht en materieel bespaart u veel kosten.

Kant-en-klaar

De bouwperiode van ongeveer 3 maanden is zo kort omdat beton storten bijvoorbeeld niet hoeft. De beton prefab-onderdelen zijn al kant-en-klaar. Dat maakt de bouw onafhankelijk van weersinvloeden. Ook hoeft er bijna niet gelast te worden: de solide constructie zit aan elkaar met moeren en bouten.

Volwaardige parkeercapaciteit

Na een half jaar heeft u een werkende parkeergarage. Wij leveren de garage turn-key op, inclusief maaiveldinrichting, belijning, verlichting en afwatering. En is de parkeerbehoefte voorbij, dan leveren we het terrein nog sneller weer helemaal leeg aan u op.

Aanpassen kan altijd

Tussentijdse wijzigingen van bouwprojecten komen nogal eens voor. Zo kan het zijn dat u toch een permanente vergunning nodig heeft. Of onverwachts meer of juist minder parkeercapaciteit. Dan helpen we u graag. Zowel bij bouwkundige aanpassingen als tussentijdse proceswijzigingen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.