Onze missie
Ballast Nedam Park & Connect (P&C) is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige schakels in mobiliteit. Zoals parkeergarages, bruggen en viaducten. Als zelflerend bedrijf geloven en investeren wij in samenwerking, in mensen en in relaties. We veranderen ons productieproces door van ambachtelijke, eenmalige producten over te gaan naar industrieel gemaakte bouwstenen, van een uitzonderlijke kwaliteit. Producten, die in de toekomst onbeperkt opnieuw kunnen worden gebruikt.
Ballast Nedam P&C reduceert de carbon footprint van de bedrijfsketen tot een minimum door de toepassing van SIMS: Smart Industrial Modulair Solutions. Onze eerste, modulaire ‘bouwstenen’ passen wij nu al toe in onze maatwerkproducten ModuPark, ModuBridge en ModuTrans.

Onze visie
De droom van Ballast Nedam P&C is een volledig circulaire leefomgeving. Waarin mensen zich gemakkelijk, graag en veilig voortbewegen en zich met elkaar verbinden. Wij verbeteren met onze producten de infrastructuur, de mobiliteit en de kwaliteit van de openbare ruimte in Nederland. En maken bouwwerken van grote maatschappelijke waarde, waar we trots op zijn. In 2030 willen wij al onze producten 100% onbeperkt herbruikbaar opleveren.