Over Ons

ModuPark is een concept van Ballast Nedam Parking (100% dochter van Ballast Nedam). Een beproefd concept: we hebben inmiddels al een flink aantal opdrachtgevers voorzien van tijdelijke parkeercapaciteit. Dat geeft u de zekerheid van realisatie en een goed geoliede uitvoering.

Over Ballast Nedam Parking

Wij zijn expert op het gebied van parkeergarages. Zo weten we alles over routering, verkeersveiligheid en comfort. In alle varianten, voor alle gebruikersgroepen. Is een parkeervoorziening bedoeld voor vaste bewoners? Dan is hulp bij oriëntatie minder belangrijk dan voor winkelend publiek. In het hogere segment zorgen we voor meer ruimte om met grotere (zaken)auto’s te manoeuvreren. En op een P+R speelt sociale veiligheid een belangrijkere rol.

Een parkeergarage is vaak onderdeel van gebiedsrenovatie of ander grootschalig (infra)project. Een natuurlijke habitat voor ons, als onderdeel van Ballast Nedam. We hebben veel ervaring in afstemming met andere bouwers, met omgevingsmanagement, met just in time delivery en LEAN-planning met onderaannemers. We hechten veel belang aan wederzijds vertrouwen en komen onze afspraken na.

Lees meer op bnparking.nl.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.