Sturen met de ogen van de klant 

Elke parkeervraag kent zijn eigen dynamiek en belangen

  • Als publieke initiatiefnemer wilt u de lokale parkeercapaciteit graag vergroten. Functies versterken en de kwaliteit van de openbare ruimte op een duurzame manier optimaliseren.
  • Als investeerder zoekt u een belegging die jarenlang aantoonbaar rendement oplevert.
  • Als financier selecteert u op de zekerheid van waarde behoud en beter nog: toename.
  • Als beheerder verwacht u een praktisch onderhoudbare garage tegen lage exploitatiekosten.
  • Gebruikers willen veilig en betaalbaar parkeren. In een lichte, overzichtelijke parkeergarage, dichtbij hun bestemming: vaak een ziekenhuis, kantoor, winkelcentrum, recreatiegebied of station/vliegveld.

Bij Ballast Nedam Park(ing) begrijpen we deze mix aan ambities en belangen. Samen met onze vaste ketenpartners kruipen we in de huid van onze klant(en). We ontwerpen, financieren, bouwen, beheren en onderhouden die parkeergarage, die optimaal recht doet aan eisen, wensen, beleid en belangen. We nemen initiatief, zorgen voor draagvlak en houden alle betrokkenen op één lijn. Dat doen we al jaren en daar zijn we trots op. In Nederland en ver daarbuiten. Want Ballast Nedam maakt deel uit van Rönesans Holding, één van Europa’s grootste, internationale bouwbedrijven.

Wij dromen van een volledig circulaire leefomgeving. Daarom reduceren we de carbon footprint van onze bedrijfsketen tot een minimum. We doen dat door de toepassing van SIMS: Smart Industrial Modulair Solutions. Onze eerste, modulaire ‘bouwstenen’ passen wij nu al toe in ModuPark. Een parkeerconcept voor tijdelijke, bovengrondse parkeergarages. In 2030 willen wij al onze producten 100% onbeperkt herbruikbaar opleveren.